FEDAC - HORTA

FEDAC - HORTA

diumenge, 15 de desembre del 2013

Fem origamis!

En el mes de novembre vàrem enviar el següent escrit a les famílies de la nostra escola: 

"Un dels pilars fonamentals del col·legi FEDAC-Horta és el Projecte d’Aprenentatge-Servei que fomenta la solidaritat i la responsabilitat envers la societat. 
El centre ha decidit participar en la iniciativa:  “1 origami, 1 euro de la Fundació Mútua General de Catalunya. 
Les grues d’origami (papiroflèxia en japonès) es van convertir en un símbol de la pau a causa de la història de Sadako Sasaki (1943-1955), una nena japonesa que amb la intenció de curar-se de la radiació produïda pels bombardejos d’Hiroshima va decidir construir 1000 grues. 
Els alumnes de 3r i 4t es volen unir a la proposta d’ajudar als altres de forma altruista i és per això que els demanem la seva col·laboració. Per cada grua que enviem a la Fundació Mutua General de Catalunya, aquesta donarà 1 euro en benefici de La Marató de TV3 d’enguany, dedicada a les malalties neurodegeneratives." 

Doncs bé, ara us deixem les fotos aquí i us recomanem llegir el mail que ens van enviar, donant-nos les gràcies (sota les fotos). És molt gratificant!



"Benvolguts,
Amb aquest email volem agrair-vos, un cop més, la vostra participació en la campanya solidària "1 origami 1 euro" de la Fundació Mútua General de Catalunya.
Gràcies al vostre esforç i dedicació, i a la d'altres escoles, associacions i particulars d'arreu de Catalunya hem aconseguit recollir 49.869 origamis, que s'han transformat en 49.869 € en benefici de La Marató de TV3 d'enguany, dedicada a les malalties neurodegeneratives.
A la Fundació ens agrada pensar que la història de la Sadako, que va originar tot això, ens ha mogut a tots a ser més solidaris... nens, professors, germans, pares, mares, tothom s'ha implicat en aquesta iniciativa solidària. 
El trosset de paper que heu transformat en una grua, amb paciència i dedicació, ha cobrat un significat especial aquest any, i la resposta de totes les persones que han col·laborat ha estat espectacular. Només tenim paraules d'agraïment pel que heu fet i com ho heu fet.
I què farem amb els 49.869 origamis? Doncs els regalarem a persones amb malalties neurodegeneratives per desitjar-los salut i benestar de part de tots vosaltres."

Altre cop: GRÀCIES !!!